Norpatorps kennelläger!

På onsdag förmiddag bar det så iväg med husvagn hundar och unge... Vi åkte lite tokigt innan vi tillslut hittade till Katrineholms bk.

Vi fick några riktigt härliga dagar med sol och fin väder. Accsa hade blivigt dålig i magen sedan hon sövdes under Hd Ad röntgen. Hon behövde ut flera gånger varje natt så det var lite besvärligt. Vi fick ett bra recept av Ingrid på en maizena gröt och under lördagen började magen bli bättre. Det blev dessvärre inte så mycket träning för våran del.

En som fick mycket träning däremot var Daniel. Han figgade i skyddet varje dag. Det var väldigt kul att träffa Manfred och få lite nya tankar och idéer.

Emil hittade lite nya kompisar och bäst av alla var Lova. Dom traskade omkring mellan hennes och våran husvagn och lekte hela dagarna. En annan populär sysselsättning för Emil var ju annars att besöka Ove. Ove och Ingrid bodde i husvagnen bakom våran så flera gånger varje dag skulle den oerhört populära Ove besökas :-).

image21
Emil & Lova tittar på skyddet

image22
Skydds publiken med Manfred och Micke i spetsen.

image24
 Daniel och Saltakillens Center.

image25
Daniel och Enduros Alstra (Accsas syster)

image20
Tur att det fanns lite ork att leka med bus Emil!!

image23
Enduros Alstra

image19
Micke och Norpatorps Orka i sökskogen.

image26
Isa ligger och myser i gräset.


Vi sov natten mellan söndag och måndag i Eskilstuna. Vi ställde husvagnen hos Ingrid och Ove. På måndagen skulle Daniel och Emil åka in till Stockholm och träffa Björn Tapper som Daniel skulle köpa skyddsärmar av.

Jag och Accsa passade på att träna lite. Vi körde uppletande, spår och lydnad. På spåret var hon väldigt ofokuserad på sista halvan. Men lydnaden och uppletandet gick väldigt fint.

När Daniel och Emil kom tillbaka bar det av till Strömsholm med Indra. Vi fick riktigt bra nyheter av veterinären. Indra har ingen svullnad i sitt knä längre och om någon vecka kan smärtlindringen helt tas bort. Daniel har fått ett nytt rehab program och om några veckor ska vi tillbaka för att se hur det gått. Men som det ser ut idag kommer det finnas en möjlighet för henne att hålla för att köra bruks i framtiden. Daniel kommer kämpa på med rehabiliteringen  så får vi se hur långt det räcker.

:-)  Anna

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag tror jag glömde att tacka för utsökt middag..;-). Du hade rätt - kanonfint foto på Alstra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback