Nytt försök...

Ska försöka mig på en ny redogörelse...

Helgen tillbringades på Strängnäs BK dit Anders och Yvonne Åberg hade bjudit in till skyddsläger. Inte nog med att vi hade det bästa vädret på länge allt annat var också helt fantastiskt!!
God mat, otroligt mycket duktiga och trevliga människor som gärna delade med sig av sin kunskap. Det blev en mycket lyckad helg och vi har verkligen lärt oss massor! Tack återigen för att vi fick komma!

Alla som skulle träna skydd delades in i två grupper. Daniel & Indra hamnade i grupp 1 och jag & Accsa i grupp 2.
Daniel fick figga massor i sin grupp och det blev ju inte mindre jobb för honom när han påpekade för dom övriga figgarna i gruppen att han "var ju så ung och stark" fortfarande ;-). Han är iallafall rätt sliten nu trotts sin ungdom om man säger så *skrattar*...

Daniel hade också turen att få hjälp av Rune (Kiragårdens kennel) med lite spårträning på söndagen. Rune la ett 500m långt spår med 12 vinklar åt Daniel och Indra. Problemet som har varit är att hon är så oerhört noga i spåret så det blir knappt med tid. Rune hade en hel del knep för sånt  och hon spårade på i ett betydligt högre tempo och löste ändå spåret finfint!

Jag och Accsa hade som mål med helgen att få till skallet, jag tycker det är trevligt att ha ett fungerande skall. Det brukar kunna komma väl till användning lite här och där i träningarna. Accsa är inget undantag från de övriga Nicke barnen och har även hon haft ett skall som suttit långt in.
Men med två duktiga figgar (Jonny Eliasson och Anders Åberg) samt ett riktigt linproffs som fick sköta Accsas lina (Matti Orava) så var skallet i fullgång på söndagen. Tack grabbar för hjälpen!! 
Nu har vi slipat till det ytterligare sedan vi kom hem så hon kan sitta stilla och ge skallet på röstkommando.  Har annars kört lydnad under dagen idag och försöker träna in positioner. Det går över förväntan, som vanligt när vi är hemma på våran egen lugna gräsmatta ;-). Ska se hur det fungerar på klubben imorgon... Brukar inte se riktigt likadant ut när det är massa andra roliga vovvar runtomkring.

Våran kamera har lagom till helgen gått och dött... Ska lämna in den för felsökning, men det tar emot då den är knappt ett år gammal:-(
Som tur är så har vi haft tillgång till "Vonne" och hennes superkamera även detta läger, så fort vi får bilderna lägger vi ut dom i vårat galleri...
Vonne och Quincygårdens Hansi genomförde även apellspår under helgen och blev inte bara uppflyttad utan hamnade även på pallen! Stort grattis!!
En bonus var att Micke var där och dömde så vi fick träffa både Norpatorps Orka och lilla söta Vilda!

:-) Anna


Bloggen är igång...

Nya bloggen började dåligt… Jag skrivigt en A4 om helgens läger och när jag skulle publicera försvann det… Ska försöka återge det mesta ikväll… 

/Anna