Här händer det både ett och annat...

Vi börjar med dom mindre roliga nyheterna, idag flyttade Fox ifrån oss.
Han fungerar utmärkt här hemma i familjen, i lydnad och skyddsarbete är han toppen... men i näsarbetet är han inte lika bra. Han är väldigt ojämn, ena dagen spårar han bra och nästa musklar han bara sig fram och tappar koncentrationen. Samma sak på platsliggningen ena dagen fungerar det bra nästa går det inte alls. Som polishund måste han vara med pålitlig...
Myndigheten har beslutat sig för att Daniel ska få byta hund. Fox är såld till en privatperson som kommer ha honom som tävlingshund.
Vi väntar med spänning på vad dom kommer hitta för ny förmåga till Daniel. Det är aldrig kul att förlora en familjemedlem men vi hoppas att Fox kommer få det bra i sitt nya hem!

Nu till lite annat... Accsa beter sig som om hon inte fått mat på flera veckor... När staffan var här och kaklade färdigt mosaiken i köket försökte hon äta upp hans murbruk :-o. Daniel är helt säker på att hon är gravid... jag väntar med spänning på ultraljudet, innan jag tror något...

Och nu till slut är köket äntligen klart, nåja det fattas fortfarande nägra lister som Daniel lovat sätta upp denna veckan.

Här kommer lite bilder:






Nu i helgen kommer vi ha lite 30 års kalas så det blir fullt hus. Hela Daniels familj kommer hit och lite andra släktingar och vänner.

Sedan får vi se när det flyttar in någon ny fyrbent flockmedlem...

Jag har blivit utmanad i bloggen... men jag får ta tag i det senare i veckan.

:-) A

Tack...

...för alla grattis hälsningar idag!
Och tusen tack till min underbara uppfödare för blomman!!
Ja då var man 30.... känner inte att jag hamnat i någon större kris, väntar med den till 40 ;-).

Vi har varit hos mina föräldrar och fått god middag! Så det har varit en riktig toppen dag med många fina presenter.


Accsa var måttligt intresserad av Larm i måndags, så vi får hoppas att det tagit sig på den tid dom fått tillsammans tidigare.
Kommer bli en lång spännande väntan på ultraljudet...

Det blir bara en kort blogg idag också... mem jag har en envis liten Erik som vill ha mat.

:-) A

Spännande vecka...

Efter att ha tillbringat helgen och början av veckan i Norge hade Carina känslan att det var lite för tidigt för Accsas riktiga höglöp. Hon fick låna med sig Larm hem till Falun för att fortsätta på hemmaplan.
I Torsdags började det hetta till ordentligt och sedan har det sett bättre och bättre ut. Igår blev det en riktig parning med en hängning! Vi låter dom vila idag för att få ha några ytterligare kärleksmöten imorgon.

Jag återkommer med lite bilder senare...

:-) A

Accsa är i Norge...

Nu börjar det närma sig höglöp för Accsa... Hon är redan på plats i Norge med Carinorna. Hon och Larm verkar gilla varandra och hon bjuder in men står inte riktigt än för honom. Ska bli spännande att höra dagens rapporter.
Accsa och Carinas tik Önska leker tydligen väldigt bra och igår hade Accsa bogserat omkring henne med en kampleksak :-).



Här kommer en bild från i lördags på Larm, tagen av Lotta på Lita tills kennel.

:-) A